Поліція з‘ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди у Виноградові

Слідчі Виноградівського відділеня поліції відкрили кримінальне провадження за фактом автопригоди, яка трапилась  по вул. І. Франка у Виноградові. В аварії постраждав водій мотоциклу.

Вчора,  22  вересня, о  10:52 на лінію «102» надійшло повідомлення про автопригоду з потерпілими на вулиці І.Франка  у місті Виноградові. ДТП сталося за участі двох транспортних засобів: автомобіля марки  «Ford» та мотоцикла «Geon». 

На місці події слідчо-оперативна група Виноградівського відділення поліції встановила попередні обставини дорожньо-транспортної пригоди. Як з’ясували правоохоронці,  водій автомобіля  «Ford» 20-річний мешканець  Ужгорода, рухаючись у напрямку с.Онок,  завершуючи маневр обгону, допустив зіткнення з мотоциклом, який рухався попереду. 

Внаслідок автопригоди водій мотоциклу, 22-річний виноградівець, отримав травми, його госпіталізували до місцевої районної лікарні. 

Обидва транспортні   засоби поміщені на арешмайданчик відділення поліції. За фактом автопригоди у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває, в рамках досудового розслідування поліція з‘ясує всі обставини та причини даної аварії.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.