Правоохоронці Закарпаття за добу виявили 6 нетверезих водіїв

За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Хустському, Іршавському та Рахівському районах. Ще одного правопорушника виявила патрульна поліція області. На водіїв складені відповідні адмінпротоколи.

У селі Оноківці Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ЗАЗ – 1102». На транспортному засобі були несправні світлові габарити. Драгер виявив у нього 1,82 проміле алкоголю в крові водія.

У місті Хуст працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль, який рухався в темну пору доби без увімкнених світлових габаритів. За кермом перебував місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння. Медосвідування у лікарні показало результат 2,5 проміле алкоголю в крові водія.

У селі Богдан Рахівського району поліцейські зупинили водія мотоцикл марки «Viper», водій якого керував транспортним засобом без захисного шолома. Місцевий мешканець не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування у нього виявили 0,88 проміле алкоголю. 

У місті Рахів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл марки «Ford», який їхав без увімкнених світлових габаритів. За кермом перебував чоловік який не мав водійського посвідчення та у стані алкогольного сп’яніння. Медосвідування у лікарні показало 2,08 проміле алкоголю.

Поблизу села Сільце Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ – 2109», у якого не освічувався номерний знак. Водій, мешканець міста Берегово, перебував у стані алкогольного сп’яніння, проте відмед освідчення відмовився. Чоловіка відсторонили від керування.

Ще одного нетверезого водія задокументували працівники Управління патрульної поліції Закарпатської області.
На всіх порушників правил безпеки дорожнього руху складено відповідні адмінматеріали.

Відділ комунікації  поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.