Поліцейські Ужгорода та Берегова розкрили дві крадіжки

Дільничні Ужгородського та Берегівського відділів  поліції  встановили осіб, причетних до крадіжки з торгового центру та приватного помешкання. Викрадене майно вилучено. За обома фактами відкриті кримінальні  провадження, чоловікам загрожує  покарання від штрафу до трьох років позбавлення волі.

Чергову крадіжку з торгового центру  в Ужгороді розкрили  дільничні офіцери поліції. З торгівельної зали викрали одягу на  суму 1500 грн. 

Ужгородські правоохоронці  встановили,  що до злочину причетний 33-річний місцевий мешканець. Викрадені  речі вилучили як ревой доказ. Слідство у справі триває за ч.1 ст.185 ККУ. 

Дільничні Берегівського відділу розкрили крадіжку з будинку у селі  Мала Бийгань. З помешкання місцевої жительки зникли її два мобільні телефони, загальна вартість яких 9800 грн. 

 

Вжитимии заходами поліцейських було встановлено особу причетного до крадіжки. Кримінальне правопорушення скоїв 23-річний односелець, колишній співмешканець дочки заявниці.

Обидва телефони вилучені. Після проведення всіх необхідних слідчих дій викрадене майно  буде повернуто потерпілій. 

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.