Поліція Мукачева затримала підозрюваного у вчиненні серії крадіжок

Співробітники кримінальної поліції Мукачева затримали 28-річного чоловіка, причетного до вчинення більше 10 майнових злочинів. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Слідчі Мукачівського відділу поліції проводять досудове розслідування справ щодо вчинення крадіжок з супермаркетів міста. 

В ході розслідування крадіжок працівники кримінальної поліції встановили особу, причетну до вчиненого. Ним виявися 28-річний раніше судимий мешканець Мукачева. Чоловік вже був засуджений за вчинення майнових  злочинів і відбував покарання на умовно-достроковому терміні. Однак під час цього строку мукачівець скоїв ще три крадіжки з супермаркетів на загальну суму близько 15 тис.грн.

Наразі чоловіку обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За ознаками ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно) триває слідство. Правоохоронці перевіряють мукачівця на причетність до вчинення інших майнових злочинів на території  міста. Окрім цього, у суді на розгляді вже перебувають справи, у яких фігуранта провадження обвинувачують у семи майнових злочинах.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.