В Ужгороді арабська мафія погрожує жінці розправою

В ЗМІ звернулася ужгородська підприємиця і розповіла сумну історією однієї покупки, яка не просто стала причиною додаткових витрат, але й перетворилася на кримінальні розбірки.

Усе почалося декілька місяців тому, коли Ірина вирішила купити для свого закладу фритюрницю. Її продавала молода місцева дівчина. Про покупку домовилися, Ірина вирішила брати фритюрницю, адже в описі Юлія зазначила, що вона майже нова у хорошому стані.

Жінка не перевіряла. Відрахувала гроші і забрала товар.

«Я ніколи нікого не обманюю, я вірю людям. Тож мені не могло навіть спасти на думку, що там щось може бути не так», – розповіла вона.

Коли Ірина вирішила скористатися фритюрницкю, на неї чекав справжній сюрприз.

Вона була далеко не новою і дуже брудною. Попередня господиня її навіть не помила. Але й це ще не все. Там не вистачало трьох деталей.

«Моя помилка в тому, що я не подивилася все одразу. Просто повірила, як вірю іншим. Я хотіла заощадити 700 гривень. Доплативши стільки я б купила абсолютно нову річ. Але витратила вже не стільки. Лише на 200 гривень я купила хімії, аби відмити фритюрницю. А скільки ще витратила на таксі, навіть перераховувати не буду!» – наголосила вона.

Ірина зателефонувала Юлії і висловила свою думку з приводу чистоти… але дівчина не вибачилася, а після цього моменту почалися погрози.

Спочатку вона кілька днів не відповідала на дзвінок, а далі з її номера зателефонував невідомий чоловік і почав Ірині погрожувати.

«Я виставила пост в Інтернеті. Мене хотіли змусити його видалити. Але я не бажала цього робити. Після цього мене обізвали і проституткою, і багатьма іншими не дуже гарними словами!» – зізналася жінка.

Але й на цьому конфлікт не вичерпався, як і попереджали ужгородку, до неї на роботу завітали непрохані гості.

«Це були араби. Вони мені відкрито погрожували, наробили там таке, що в мене трусилися руки. Вони відчувають повну безкарність і поводяться в Ужгороді, як вдома», – наголосила Ірина.

На відео, яке надіслала ужгородка, чути, як ламаною російською чоловік кричить: «Я тебя уб’ю! Я тебе угрожаю!» . Тож Ірина наголошує, що якби знала, що за історією з фритюрницкю стоять араби, вона б її точно не купувала.

Шкода, що ужгородські дівчата не думають, з ким зв’язуються і їх їхні кохані також можуть затягнути в нечесні справи. Утім молодики коли закінчать навчання поїдуть, а нашим молодицям і далі жити у рідному місті і дивитись у очі знайомим… А Ужгород, як-не-як, місто невелике, в якому майже кожен кожного знає.

Поки що ця історія не закінчилася. Як розгортатимуться події далі, інформуватимемо вас згодом.


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.