Спроба дачі хабара відбулася на Воловеччині

За непритягнення до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та без водійського документу мешканець Сваляви пропонував працівнику поліції гроші. Спроба дачі хабара задокументована правоохоронцями Воловецького  відділення поліції.30 жовтня,  близько 02.30 год до поліції надійшло повідомлення від інспектора Управління патрульної поліції Закарпаття про те, що під час несення служби на стаціонарному посту «Нижні Ворота» у Воловецькому районі, водій-правопорушник пропонує йому неправомірну вигоду.
 
Для документування кримінального правопорушення на місце події виїхала слідчо-оперативна група Воловецького відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що 35-річний водій автомобіля ВАЗ «2106» був зупинений поліцейськими через відсутнє габаритне світло на машині. Під час спілкування патрульні помітили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Окрім того, водій вже був позбавлений права керування транспортними засобами, тож водійського документу у нього не було.
 
Під час складання адміністративних протоколів порушник намагався дати поліцейському гроші за непритягнення його до відповідальності.
 
За фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі Воловеччини розпочали службове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України.
 
Також на жителя Сваляви поліцейські винесли постанову за керування автотранспортом без водійського документу (ст.126 Кодексу України про адмінправопорушення) та склали протокол за ст.130 цього ж Кодексу за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування,  у нього  виявлено 1,9 проміле алкоголю.
 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.