В Ужгороді колишній зек зґвалтував молоду жінку?

Співробітники Ужгородського відділу поліції встановлюють обставини злочину, що трапився 2 листопада увечері. 22-річного ужгородця затримано у порядку статті 208 КПК України .

В Ужгороді поліція оперативно затримала 22-річного жителя обласного центру Закарпаття, який обґрунтовано підозрюється у зґвалтуванні закарпатки. Повідомлення про злочин надійшло на лінію «102» вчора, 2 листопада о 19:52 год. У повідомленні йшлося про те,  що на вулиці Грушевського в Ужгороді намагаються зґвалтувати дівчину. 

За викликом прибули інспектори Управління патрульної поліції в Закарпатській області, які поблизу готельного комплексу виявили потерпілу. 24-річна  повідомила, що на вулиці Челюскінців невідома особа без згоди жінки, застосувавши фізичну силу, вступила з нею у статеві зносини.

Спрацювавши оперативно, підозрюваного у зґвалтуванні затримали на місці злочину. Ним виявився 22-річний ужгородець. Раніше чоловік притягувався до відповідальності за збут наркотиків,тобто за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України.
 
До слова, на момент вчинення протиправних дій відносно 24-річної закарпатки, підозрюваний перебував у стані наркотичного та алкогольного сп’яніння. 

На місці події слідчо-оперативна група  у відповідності до чинного законодавства задокументувала факт злочину. Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 152 Кримінального кодексу України, тобто зґвалтування.

Підозрюваного у злочині затримали у порядку статті 208 КПК України. Його поміщено до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває досудове розслідування.

«Сподіваємося, що затриманий понесе заслужене покарання у відповідності до чинного законодавства», – зазначив начальник Головного управління Нацполіції в Закарпатській області полковник поліції Олександр Канцідайло.

          Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.