Правоохоронці Закарпаття виявили за добу 9 п’яних водіїв, один з яких керував у стані наркотичного сп’яніння

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття  задокументували випадки керування транспортними засобами у стані   сп’яніння в Мукачівському, Іршавському, Берегівському, Хустському, Тячівському районах. Ще двох п’яних водіїв задокументували працівники патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Великі Лучки Мукачівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не працювало заднє освітлення. Водій, місцевий житель, не має взагалі водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,88 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі Ключарки-Великі Лучки працівники групи реагування патрульної поліції  зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2103», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував житель села Нове Давидково, який не має водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. 

У селі Вільхівці-Лази на Тячівщині працівники групи реагування патрульної поліції виявили вночі в кюветі автомобіль марки «Нива». ДТП скоїв місцевий житель, який вже неодноразово попадався за керування в стані алкогольного сп’яніння і позбавлений судом права керування. Тепер він знову був п’яний, під час медосвідування в лікарні в нього виявили 2,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали черговий адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння.

В Іршаві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Оpеl Vеctrа», який робив незрозумілі маневри, а водій не був пристебнутий паском безпеки. Водій, місцевий житель, був у неадекватному стані. Як з’ясувалося під час проходження медосвідування в лікарні, чоловік перебував під дією наркотиків, зокрема вживав марихуану. За керування в стані наркотичного сп’яніння на правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Ільниця Іршавського району поліцейські зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який не мав водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

 У селі Попово Берегівського району правоохоронці зупинили вночі автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника склали відповідний  адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Випадки керування в стані алкогольного сп’яніння також виявили за минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Хустщини та працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.