Поліцейські Тячева та Перечина розкрили крадіжки чужого майна

Працівники поліції оперативно встановили осіб, які причетні до крадіжки велосипеду та дитячого візка. В обох випадках потерпілі залишили своє майно без нагляду. Крадений транспорт вилучений. Триває слідство. Поліція закликає громадян дбати про своє майно та не залишати його без нагляду.  

У місті Перечин з-під місцевого магазину, що на пров. Ужанський  було викрадено дитячий візок. Про крадіжку поліції повідомила місцева мешканка. Як з’ясували правоохоронці, потерпіла разом з дитиною зайшли до середини магазину, а візок  залишили на вулиці без нагляду. Зі слів заявниці, вартість майна становить близько 3,5 тисяч гривень. 

Працівники поліції оперативно розкрили цей злочин. До вчинення кримінального правопорушення причетна раніше судима  44-річна місцева мешканка.  Правоохоронці відстежили жінку по камерам відеонагляду. Крадений дитячий  візок у неї вилучили. 

Фігурантці вже повідомили про підозру у скоєні злочину за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно).  Слідство у справі триває. 

Аналогічний злочин розкрили працівники кримінальної поліції Тячівського відділу. Від малолітнього хлопця, місцевого жителя,  викрали велосипед, вартістю близько 8 тис. грн., котрий він залишив під піцерією.

У вчиненні крадіжки поліцейські викрили 26-річного жителя району. Велосипед у нього вилучили.  Кримінальне провадження відрито за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. 

Поліція Закарпаття, закликає місцевих жителів дбати про свої речі та не залишати їх  без нагляду! 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.