На Ужгородщині задокументовано факт надання неправомірної вигоди поліцейському

За непритягнення до адміністативної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння водій спробував відкупитися від правоохоронців. Спробу дачі хабара задокументували правоохоронці Ужгородського районного відділення поліції.

17 листопада, близько 4:20 год до поліції надійшло повідомлення від інспектора Управління патрульної поліції Закарпаття про те, що під час патрулювання у селі Баранинці Ужгородського району ним було зупинено автомобіль. В ході перевірки необхідних документів було встановлено, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. 

Під час складання адміністративних матеріалів останній, за непритягнення його до адміністративної відповідальності,  запропонував поліцейському неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів. 

За викликом виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Правоохоронці з’ясували, що 30-річний водій автомобіля «Volkswagen», іноземної реєстрації, був зупинений поліцейськими через те, що транспортний засіб рухався в межах населеного пункту з ввімкненим дальнім світлом фар.

За фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі Ужгородщини розпочали розслідування у кримінальному провадженні за статтею 369 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.