Правоохоронці Закарпаття за добу зафіксували 3 випадки керування транспортними засобами напідпитку

Минулої доби працівники групи реагування патрульної поліції Закарпаття зафіксували випадки керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння у Тячівському та Рахівському районах.

На автодорозі «Мукачево-Рогатин» працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Daewoo» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Терново у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. При свідках на правопорушника складено відповідні адмінматеріали.

У селі Тересва Тячівського району інспектори групи реагування патрульної поліції  зупинили автомобіль марки «Ford», на якому не освічувався задній габарит. За кермом перебувала 28-річна місцева мешканка у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водійка відмовилась.

Ще одного правопорушника затримали працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського району.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває у стані алкогольного або наркотичного  сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

                                                                          Відділ комунікації поліції Закарпатської області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.