Поліція встановлює обставини аварії з травмованими на Перечинщині

В результаті дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася у селі Сімер, на лікарняних ліжках опинилися водій та пасажир мотоциклу, який зіткнувся з легковиком. За фактом аварії розпочате слідство.

23 листопада, близько 15:35 до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Сімер Перечинського району трапилася аварія з потерпілими. Прибувши за викликом, правоохоронці з'ясували, що на вулиці Карпатській зіткнулися мотоцикл і автомобіль "Renault". Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримали  двоє осіб: 16-ти та 17-річний місцеві жителі.  

Попередньо встановлено, що 17-річний підліток, керуючи мотоциклом, не дотримався безпечної швидкості та дистанції і допустив зіткнення з автомобілем, яким керував 45-річний мешканець м. Ужгород. 

За фактом аварії з потерпілими розпочате слідство за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Мотоцикл, марка якого встановлюється, та автомобіль отримали механічні пошкодження та поміщенні на спеціальний майданчик Перечинського ВП. У справі триває досудове слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.