Поліцейські Закарпаття виявили водія в стані наркотичного сп’яніння

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували два випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Тячівському районі. Ще одного нетверезого водія задокументували працівники патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Терново Тячівського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Renault Kangoo», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Тересва з ознаками наркотичного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Новоселиця Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили вночі мотоцикл, який рухався без увімкненого світла. Керував незареєстрованим транспортним засобом без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили від керування.

Ще одного нетверезого водія задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.