Поліцейські затримали грабіжника одразу після вчинення злочину

На вул.Капушанській у м.Ужгород невідомий чоловік напав на місцеву жительку та силою відібрав від неї сумку,  мобільний телефон, годинник. Грабіжника затримали у порядку статті 208 КПК України. За вказаним фактом розпочато слідство.

Вчора, 1 січня, близько 22.30 год до поліції надійшло повідомлення від 30-річної мешканки обласного центру Закарпаття про те, що до неї підбігли двоє невідомих осіб, один з яких повалив її на землю та силою відібрав особисті речі.

За складеним орієнтуванням грабіжника було затримано працівниками патрульної поліції та кримінальної поліції Ужгорода. На місце події одразу виїхали працівники слідчо-оперативної групи Ужгородського відділу для документування даного злочину.

Як з’ясували правоохоронці, затриманий - 23-річний ужгородець, у минулому вже притягувався до  відповідальності за майнові злочини. Викрадену жіночу сумку з мобільним телефоном, фітнес-годинником та іншими особистими речами у нього  вилучено.

За даним фактом розпочато слідство за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний із застосуванням насильства). Чоловіка затримано у порядку ст.208 КПК України. Зараз поліція перевіряє його на причетність до інших аналогічних злочинів скоєних у м.Ужгород. Йому загрожує до 6 років позбавлення волі.  
 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.