Поліція з‘ясовує обставини заподіяння ножового поранення мукачівцю

Мукачівські правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень 49-річному чоловіку. Потерпілий перебуває у медичному закладі .

1 січня, о 22.05 до поліції Мукачівського відділу надійшло повідомлення від місцевих медиків про госпіталізацію до них із ножовим пораненням 49-річного жителя міста.

На місці події працювала слідчо-оперативна  група Мукачівського відділу поліції. 

Правоохорорці з‘ясували, що тілесні ушкодження потерпілий  отримав за місцем свого проживання.  Кримінальне  правопорушення скоїв 32-річний мукачівець, його зять. Зараз він перебуває у відділку поліції.  

В ході розслідування поліцейські встановили, що між родичами  виник конфлікт, у ході якого зять взяв ніж  та вдарив ним тестя.  Після чого втік з місця події. 

Усі учасники події перебували у стані алкогольного сп‘яніння, що підтвердили результати медосвідчення.

Потерпілий перебуває реанімаційному відділенні районної лікарні. Йому діагностували проникаюче поранення черевної порожнини.

Правоохоронці вилучили речові докази та призначили відповідні експертизи. 

Поліція й надалі з‘ясовує обставини даної події. За фактом спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за част. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. 

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.