Поліцейські Закарпаття виявили за добу трьох нетверезих водіїв, один з яких скоїв ДТП

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Хустському, Великоберезнянському районах. Ще одного нетверезого водія виявили працівники патрульної поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Кострино Великоберезнянського району учора ввечері, близько 22-ї години, сталася ДТП: автомобіль марки «Daеwoo Lаnоs» зачепив під час руху припаркований на узбіччі «Volkswagen Pаssаt». Після чого «Lаnоs» понесло на зустрічну, де він в’їхав у бетонний місток. На щастя, обійшлося без травмованих, але сам автомобіль зазнав серйозних ушкоджень.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій «Lаnоs», житель Великого Березного, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,32 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції Великого Березного.  

У місті Хуст сьогодні вдосвіта працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs Vаrіо», на якому не працював один габарит освітлення. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще одного нетверезого водія виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.