Представники РПЦ на Закарпатті та терористи «ЛДНР» фінансуються з однієї кишені

Настоятелька Свято-Кирило-Мефодіївського жіночого монастиря РПЦ в Україні (Московського Патріархату), що знаходиться у селі Драчино, Свалявського району – Ніна (Орислава Мізун) – підтримує дружні стосунки з особами, які всесторонньо, а особливо фінансово, підтримують окупацію російським агресором Криму та Донбасу. 
В особливо теплих стосунках настоятелька Ніна перебуває з російським бізнесменом – Володимиром Бухтіяровим. Як відомо, Бухтіяров є керівником ВАТ «Энергия», помічником депутата держдуми Росії від політичної партії «Единая Россия» Дерябкіна та співзасновником козачої організації «Станица Великокняжеская», що входить до складу терористичної козачої організації «Всевеликое войско донское». Члени вказаної парамілітарної організації, у складі сепаратистських формувань ЛНР/ДНР, регулярно приймають участь у бойових діях в зоні проведення операцій об’єднаних сил на Сході нашої держави. В боях за Дебальцево вони обстрілювали бійців нашої закарпатської 128 — ї бригади, вбивали та залякували мирних мешканців Українського Донбасу. Відомий пан Бухтіяров і своєю підтримкою діяльності сепаратистів, на постійній основі фінансуючи їх діяльність та регулярно відвідуючи територію псевдоформувань, особливо м. Донецьк та м. Горлівка., за що і отримав від них медаль «Стоим за Донбасс». Монахині Кирило-Мефодіївського монастиря розповідають, що з відомим посібником терористів Ігуменя Ніна познайомилася ще в 2013 році, під час його візиту в складі групи представників козацтва Російської Федерації в Кирило-Мефодіївський монастир. З того часу монахиня регулярно підтримує контакт з Бухтіяровим, періодично отримуючи від нього фінансову допомогу. Побутує думка, що Бухтіяров причетний до діяльності спецслужб РФ, зважаючи на його діяльність, направлену на всесторонню підтримку «істинного» православ’я на території України, тому можливо настоятелька Інна є звичайним механізмом, що має вносити розбрат (розлад) в міжконфесійній сфері.
 Також, монахині поділились, що відома телеведуча, дружина кума Путіна Віктора Медведчука – Оксана Марченко, регулярно надає фінансову допомогу Ігумені Ніні. Цікаво, чи відомо монахині про походження «кривавих» грошей, наданих посіпаками терористів для «благих» цілей чи можливо це зарплата за виконані послуги? Думаю про це ми дізнаємось вже найближчим часом.
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.