Націоналісти про стрілянину в Мукачеві: Далі буде більше, бо як мінімум Пашкуляк, якшо він порядний жулік, має дати «ответку»

Закарпатські добровольці війни з РФ поділилися думкою про стрілянину в Мукачеві." - Нагадую – війна в Мукачеві ,між пашкуляком і дребітком, іде ще з літа минулого року, а це на секундочку, скоро буде майже рік. Поки був  Гена Москаль в області,  йому вдавалось «гасити» цей конфлікт, проте як кажуть « 2 голови барана в одному казані не звариш», рано чи пізно хтось все-одно захотів би зняти з Блюка корону.  Про даний конфлікт за сфери впливу в Мукачеві ми наголошували постійно!!!!!!! У нас є навіть офіційні звернення в державні органи, які робили наші друзі і знайомі , що нас підтримують. Проте, навіть  та доказова база аудіо і відео, яку зібрали наші бійці по наркотрафіку в країни Євросоюзу,  через  терени Закарпаття , який перетягнув з Волині Гена Москаль,  нікого не цікавлять – ні в СБУ ні в прокуратурі області!!!!!!

 Сьодгонішня стрільба – лиш показує  про подальше розгортання конфлікту і його перехід в активну фазу.

  Далі буде більше, бо як мінімум Пашкуляк, якшо він порядний жулік,  має дати «ответку», і думаю вона буде більш серйознішою», а отже, сьогоднішня стрільба це початок збройного протистояння в м. Мукачево, який не варто порівнювати з 15 роком. В 2015 році бандитам - регіоналам, на чолі з депутатом  Ланьо не сподобалась діяльність ПС на Закарпатті, зокрема «Сонечок» а тому разом з місцево Міліціє, на чолі з Шараничем , спробували спочатку силами криміналітету, а потім силами спецпідрозділів міліції знищити рух, який мав на меті очистити  Закарпаття від впливу антиукраїнського бандитизму. Ми не одноразово наголошували – ми не бандити, нас втягнули в ті озброєні розборки. І в 15 році ми захищали себе, щоб нас не  повбивали регіонали. Після поій 11 липня , Ланьо купив керівництво ПС області і вони не «розкачували тему», а Москаль зайнявся пропагандою і боротьбою  з тою частиною  «Сонечок» які готові були кусатися з ригівським криміналітетом  до останнього набою. І згадайте, Сонечки не зайнялись терором - ми поїхали на фронт, де з честю виконуємо свій обов’язок навіть будучи в розшуках по сфальсифікованим Шараничем і Москальом кримінальним справам, а мукачівський кримінал продовжує займатись тим чим і займався. 

 Так, справді, в кримінальних колах ходять слухи про наше « повернення» і про те що з бійцями сонечок  «мукачівські» активно ведуть переговори з  метою залучення  груп наших бійців, на фінансовій основі, як основну «озброєну і обстріляну» силу в даному конфлікті.  А сьогодні навіть вже розігнати фейк по коментарям, про те що дана «засада»  - робота рук одного з наших бійців.

 Спішу розчарувати  деяких індивідуумів :
 1. Сонечки не мають жодного відношення до сьогоднішніх подій, («ми не хотім стрелять – ми наблюдаєм»  -  як казав космос з фільму «бригада»» хоча і володіємо ресурсами, і маємо мотив -бажання помсти.)
 2. Сонечки не приймуть нічию сторону, БО МИ МУКАЧІВСЬКИХ НЕ РОЗДІЛЯЄМО  (на «блюковських» і  «уже не блюковських»), і ваша коронна фраза у всіх розмовах  « я не був тоді в мукачево»  вас не рятує!!!!  Для нас - ви всі «мукачівські жуліки».  І ви всі маєте відповісти,разом з вашими купленими мусорами, за смерть пуха  (в суді звичайно!!!  Розправою я нікому не погрожую , бо я законослухняний громадянин)

 п.с. котик просто гарний)))))" - написав на ФБ Герой війни з РФ Руслан Каганець.

Також своєю думкою поділився командир групи "Сонечко" Роман Стойка.
" - Слава Україні ! Як я нещодавно попереджав, так і сталося... В Мукачеві постріли і вибухи. І це не бандити-терористи з "СОНЕЧКО", а звичайні "жуліки" . Це ті самі бандити, які стріляли в Мукачеві 11 липня 2015 року, це ті самі "жуліки", яких Москаль і Порошенко назвав - порядними комерсантами, це ті ж самі які відмовилися йти на фронти проти окупантів у 2014 році. Поки ми втрачаємо братів на війнах, ці дешеві сцикуни влаштовують розборки за контроль над транзитом героїну в країни ЄС !!! Чого бійці "СОНЕЧКО" як терористи перебувають в розшуку по фальсифікованому рішенням продажних судів, а ці недобитки вільно гуляють? Поліцію я вже навіть не питаю, бо все стало зрозуміло з 2015 року. А на СБУ покладаю надію, оскільки більшість з них воювало з нами поруч на Донбасі і на Закарпатті це єдина незамарана структура. Слава Нації ! Чесний (Стойка Роман) "Сонечко УПА ." - пише ветеран війни.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.