Поліцейські Закарпаття задокументували 6 нетверезих водіїв, один з яких перебував у розшуку за скоєння грабежу

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували три випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння у Виноградові. Ще трьох нетверезих водіїв виявили працівники патрульної поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи .

Трьох водіїв у стані сп’яніння виявили за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Виноградівського районного відділення. 

Зранку в місті сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2109» ударив ззаду «Мерсеdеs Sрrintеr», після чого перекинувся на дах. На щастя, обійшлося без жертв, але коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій, місцевий житель, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в нього виявили 1,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

Уночі поліцейські зупинили в місті автомобіль марки «Skоdа Fаbіa» іноземної реєстрації, на якому не працював задній габарит освітлення. За кермом автомобіля перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На правопорушника склали в присутності свідків  адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського  посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

На іншій вулиці Виноградова працівники групи реагування патрульної поліції виявили автомобіль марки «ВАЗ-2109», який поїхав на знак заборони руху. Автівку зупинили. За кермом автомобіля перебував молодий чоловік, уродженець міста Харків, у неадекватному стані.  Під час медосвідування в лікарні у водія виявили стан наркотичного сп’яніння. Окрім того, поліцейські з’ясували, що даний громадянин перебуває у розшуку за скоєння грабежу в Харкові.
Чоловіка затримали в порядку ст.208 КПК і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Подальшу його долю вирішуватиме слідство та суд. 

А за керування в стані наркотичного сп’яніння на правопорушника склали відповідний адмінпротокол та вилучили водійське посвідчення.  

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   
   

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.