Стало відомо хот зґвалтував дитину на Закарпатті - аваківець з ВВ

Цю інформацію повідомив адвокат Роман Келемен.

" - Днями прогриміла дуже неприємна новина про зґвалтування неповнолітньої в м. Ужгород жителем Львівщини…. Але чомусь дуже швидко стихла, і ніяких відомостей про ґвалтівника не дали і ніяких коментарів від правоохоронців не послідувало…  

       Так що то було за зґвалтування???? Хто цей  ґвалтівник, якого  правоохоронці вирішили  злочинно приховати??? А  чому вони це приховали - я спробую зараз детально пояснити…. .
        14.02.2020 року в 16.10 год на 102 надійшло повідомлення  від гр. К....., про те, що невідомий згвалтував його неповнолітню доньку.  
    Гвалтівника дуже  швидко знайшли…… а чому швидко знайшли ?  А тому , що це  військовослужбовець Національної  гвардії  в/ч 3002, який  приїхав на Закарпаття наводити порядок і боротися зі злочинністю після стрілянини в м. Мукачево.  
     Тому після повідомлення дівчини його швидко  і затримали . Звати цього кривдника-  Константин ,житель міста Золочів Львівської області , 25 років . (фамілію з етичних міркувань не публікую ).
 Чомусь  поліція не сказала , що він був контрактник -військовослужбовець з національної гвардії , який прибув у складі групи на Закарпаття для патрулювання і забезпечення правопорядку і дотримання законності  у зв’язку з подіями у Мукачево. І що цей негідник робить???.....сам же порушує і недотримується закону…
   Щоб якось прикрити цей ганебний і недопустимий злочин, керівництво ГУНП в Закарпатській області  прикрило такий кричущий  факт про ґвалтівника та за його заявою швиденько, заднім числом  звільняє його з  лав національної гвардії.    
 Нацгвардієць ,зараз затриманий і знаходиться в ІТТ Ужгородського міськвідділу.
 Будемо слідкувати, яких обертів набере ця справа і як буде проходити розслідування ." - пише Роман.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.