У Сваляві поліцейські викрили двох крадіїв

Працівники Свалявського відділення поліції за декілька годин встановили осіб, які причетні до вчинення двох крадіжок особистого майна. Крадене майно, планшет та велосипед, буде повернено потерпілим.Працівники кримінальної поліції оперативно розкрили крадіжку чужого майна. Вчора, 9 березня, з повідомленням про злочин до поліції Сваляви звернувся місцевий  житель, який  заявив, що у нього з помешкання викрали планшет його неповнолітньої доньки.  

Як встановили поліцейські, кримінальне правопорушення скоїла 34-річна місцева мешканка. Жінку відшукали на одній з вулиць міста. З собою у неї був викрадений планшет. Також з’ясовано, що за кілька днів до цього жінка викрала мобільний телефон, який вже встигла здати до ломбарду.  

Окрім цього, поліцейські розкрили крадіжку, що трапилась у селі Драчино Свалявського району. З подвір’я місцевого жителя викрали велосипед. Оперативники встановили, що до злочину причетний житель Сваляви, який того дня гостював у потерпілого. Крадений велосипед вилучили за місцем проживання крадія.

 

За  обома фактами крадіжок у  поліції відкрили  кримінальні провадження,  слідство у справах триває.  

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.