Поліцейські Тячівщини оперативно розкрили крадіжку з будинку на суму більше, ніж пів мільйона гривень

Житель селища Солотвино, через боргові зобов’язання перед банком, інсценував крадіжку у власному помешканні та обікрав своїх родичів. Викрадені гроші у чоловіка вилучено, за вказаним фактом розпочато слідство.

11 березня, до поліції надійшло повідомлення про крадіжку грошей із двох приватних будинків у селищі Солотвино Тячівського району. 

На місці події працівники слідчо-оперативної групи Тячівського відділу поліції з’ясували, що зранку, близько 08.35 год, невідома особа проникла до помешкання одного із заявників та викрала гроші.  

Під час проведення огляду місця злочину, перегляду записів із камер відеонагляду та інших слідчо-процесуальних дій поліцейські з’ясували обставини злочину та особу причетну до крадіжки. Ним виявився 31-річний мешканець одного з будинків. Як встановили правоохоронці, чоловік інсценував крадіжку з власного помешкання, розкидавши речі у кімнатах, та обікрав будинок родичів, які живуть навпроти. Зі спальної кімнати мешканець Солотвина виніс гроші у іноземній валюті на суму понад 610 тисяч гривень та сховав у себе на горищі. Як пояснив чоловік, на злочин пішов через кредитні зобов’язання у банку.

 

Відомості за фактом крадіжки, вчиненої  в особливо  великих  розмірах, що  передбачено  ч.5 ст.185 Кримінального кодексу України, внесені до Єдиного реєстру досудових  розслідувань. Викрадені гроші поліцейські вилучили. Зараз вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.