Працівники поліції Хуста оперативно затримали грабіжника, який напав на чоловіка з фізичними вадами

21-річний хустянин на вулиці Локоти пограбував місцевого чоловіка з обмеженими можливостями. Поліцейські встановили і затримали особу причетну до злочину. За вказаним фактом розпочато слідство.

Вчора, 16 березня, близько 16.30 год до поліції надійшло повідомлення від  жителя м.Хуст про те, що невідомий чоловік підбіг до нього і відкрито викрав з  його кишені гроші. 

За вказаним повідомленням було орієнтовано наряди поліції. За дві години після повідомлення, чоловіка, який пограбував людину з вадами здоров’я, було затримано. Ним виявився вже судимий за майнові злочини 21-річний житель Хуста. Як з’ясували правоохоронці, грабіжник підбіг до 45-річного потерпілого, коли він заходив до під’їзду багатоповерхівки, пограбував його та втік.

Грабіжника затримано до ізолятора тимчасового тримання. За фактом відкритого заволодіння майна,  поєднаного із насильством, що передбачено частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України розпочато слідство. Зараз вирішується питання про  повідомлення підозри грабіжнику та обрання йому запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.