Поліцейські Закарпаття виявили 10 п‘яних водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції задокументували факти керування транспортними засобами в стані сп‘яніння на Мукачівщині, Тячівщині, Виноградівщині, Берегівщині, Рахівщині. Ще двох п‘яних  водіїв виявили працівники обласного  управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Трьох п‘яних водіїв виявили за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення. У селі Бобовище поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл, яким керував нетверезий місцевий житель, котрий відмовився від медосвідування. 

На об‘їздній дорозі в Мукачеві поліцейські зупинили за маневрування автомобіль марки «Daewoo», яким керував місцевий житель. Під час медосвідування в нього виявили 0,80 проміле алкоголю. На водія склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Верхньому Коропці за порушення ПДР  зупинили автомобіль марки «Wolkswagen Golf», яким керував у стані сп‘яніння  місцевий житель, котрого суд уже позбавив права керування. Від медосвідування водій відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол.

У Великому Бичкові на Рахівщині ввечері сталася ДТП - автомобіль марки «УАЗ» з’їхав у кювет. Водій, місцевий житель, був п‘яний, але відмовився від медосвідування. На нього склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп‘яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У Берегові ввечері поліцейські зупинили автомобіль марки «Москвич»,  яким керував житель району без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп‘яніння. Драгер виявив у нього 1,46 проміле алкоголю.

У селі Батрадь поліцейські Берегівщини зупинили мотоблок за незрозуміле маневрування. Водій, місцевий житель, був у стані алкогольного сп‘яніння і не мав водійського посвідчення. Від медосвідування відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол.

У Дубовому на Тячівщині вночі  поліцейські зупинили п‘яного місцевого жителя, який керував незареєстрованим мотоциклом і відмовився від медосвідування. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У Королеві на Виноградівщині поліцейські зупинили  автомобіль  марки «Audi», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік був у стані алкогольного сп‘яніння, але відмовився від медосвідування. На нього склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

Ще двох п‘яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на  правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (керування в стані алкогольного сп‘яніння) буде передано до суду для прийняття відповідних рішень.

Відділ комунікації поліції Закарпатськоі області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.