В Берегові поліцейські припинили незаконну діяльність грального закладу

Працівники поліції Берегівщини викрили на злочинній діяльності заклад, в якому надавалися послуги грального бізнесу. Обладнання, а також гроші, які організатори отримували за послуги, вилучено. Триває розслідування.Вчора, 21 травня, працівники поліції, в рамках розслідування кримінального провадження щодо зайняття гральним бізнесом, провели санкціонований судом обшук у одному з приміщень по вулиці Сечені в Берегові.  
Встановлено, що за вказаною адресою надавалися незаконні послуги грального бізнесу. Під час обшуку з приміщення поліцейські вилучили 13 ігрових комп’ютерів, а також один комп’ютер адміністратора. Робота закладу  підтвердилася і наявним журналом записів, а також грошовими коштами в сумі близько 20 тисяч гривень. 
В приміщенні на час спрацювання поліцейських знаходилося одинадцять відвідувачів, всі місцеві мешканці. Також на робочому місці перебувала адміністратор закладу – 31-річна жінка. Всіх учасників доставлено до райвідділку поліції для подальшого з’ясування обставин. Розслідування в справі триває. 
«Однорукі бандити», як і наркоманія, є пагубним і суспільно небезпечним явищем. Тому реакція поліції буде такою ж - принциповою і жорсткою! 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.