Виноградівська поліція викрила 18-річного на таємному заволодінні елітним гаджетом

Злочинці, які вже одного разу перетнули межі закону, рідко зупиняються на досягнутому. Так трапилось і у випадку, що мав місце у Виноградові наприкінці квітня. Однак уникнути покарання, чоловіку не вдасться. Справу скеровано до суду.Поліція Виноградова скерувала до суду обвинувальний акт відносно 18-річного мешканця райцентру, котрий таємно заволодів майном відвідувача паркової зони в місті Виноградів. 
За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена повторно. У ході розслідування з’ясовано, що, скориставшись моментом, коли потерпілий відволікся, 18-річний забрав «IPhone XS» з лавиці та зник з гаджетом у невідомому напрямку. 
 До слова, це вже не перший випадок, коли цей громадянин наважується на порушення законодавства. Одну зі справ, де він проходить як обвинувачений у грабежі,  вже розглядає суд. 
Досудове слідство у справі щодо крадіжки також скеровано до суду для ухвалення відповідного рішення, згідно чинного законодавства.                                                                        
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.