Поліцейські Закарпаття виявили за добу 8 п’яних водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття  задокументували факти керування транспортними засобами у стані    сп’яніння в Тячівському, Свалявському, Рахівському районах. Ще 5 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи .У Дубовому на Тячівщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили автомобіль марки «Тоyоtа Land Cruiser Prado», на якому не працювала одна фара. Водій позашляховика спершу не зупинився на вимогу правоохоронців і спробував втекти. Правопорушником виявився місцевий житель, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за невиконання вимоги поліцейського про зупинку, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 
Удосвіта в Рахові працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського  відділення зупинили автомобіль марки «Skоdа Оctаvіa» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. У салоні автомобіля перебувала компанія молодих людей, керувала молода жінка, жителька району. Водійка перебувала в стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у неї  виявили 2,02 проміле алкоголю. На правопорушницю склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили її від керування.
У селі Солочин на Свалявщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції Свалявського відділення зупинили автомобіль марки «Nіssаn Pаtrоl» іноземної реєстрації, який рухався на дальнім світлі, засліплюючи зустрічних водіїв. Водій позашляховика, місцевий житель, не надав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування він відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 
Ще 5 п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. 
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області   
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.