Все як колись. Тилові щурі з військоматів набивають кишені "баблом"

Стрийський об’єднаний міський військовий комісаріат Львівської області - це фінансова структура, яка витягує кошти із заробітчан.До нас звернулися мешканці міста Стрий, які не можуть достукатися до місцевих ЗМІ, і тому вирішили  написати до нашого видання.
Стрийчани повідомляють, що працівники військкомату розпочали “жнива”, викликають до себе призовників. І все начебто добре, але перевагу надають дітям італійських заробітчан, від яких можна "вибити" гроші, щоб їхні дітки не потрапили до лав ЗСУ. Як говорять містяни, в приміщенні військкомату зараз проводять ВЛК з порушенням правил карантину та відбірним “руським матом” від самого воєнкома.
Тобто Стрийський військовий комісаріат під час українсько - російської війни, яка  вже триває шостий рік, не дбає про популяризацію служби в армії, а навіть зовсім навпаки - всіляко підриває авторитет ЗСУ та українського офіцера. Ще з початку війни на Донбасі тодішня влада обіцяла провести реформи військкоматів, які на той момент виконували функцію “косіння” грошей з призовників. Тоді влада обіцяла провести “реформу у військкоматах” і замінити старих офіцерів - тиловіків, які по вуха загрузли в корупції, на ветеранів АТО. Але, як нам відомо, так не сталося, і зараз всі керівні посади у військкоматах займають “офіцери”, які від лейтенанта до полковника несуть службу тільки у комісаріатах, і не зовсім добре розуміють, що таке служба в армії.



рейтинг: 
  • Подобається
  • 3
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.