У Мукачеві поліцейські затримали раніше судимого чоловіка, який пограбував пенсіонера

Грабіжник, який вже раніше був судимий за аналогічний злочин, заволодів телефоном 69-річного мукачівця на вулиці у багатолюдному місці. Перехожі помітили злочинця і допомогли затримати його. За фактом грабежу у поліції розпочато слідство.Злочин трапився вчора, 30 червня, близько 19.30. У центральній частині Мукачева, на вул.Духновича, до 69-річного чоловіка  підбіг невідомий і зухвало вирвав з його рук  мобільний телефон, вартістю близько 7 тисяч гривень. Факт злочину помітили перехожі, яким вдалося схопити грабіжника і одразу викликати поліцію.
На місці події слідчо-оперативна група та наряд патрульної поліції  затримали чоловіка та доставили до Мукачівського відділу. Грабіжником виявися 49-річний раніше судимий місцевий мешканець. Викрадений гаджет від нього вилучили поліцейські та найближчим часом повернуть власникові.
 За вчинення грабежу, скоєного повторно, у поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України. Фігуранта злочину затримали у порядку ст.208 Кримінального  процесуального  кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває  слідство.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.