Поліція Великоберезнянщини розслідує обставини хуліганства із застосуванням зброї

Мешканця села Сіль, який сокирою та гладкоствольною рушницею вирішував конфлікт із односельцями, поліцейські затримали до ізолятора тимчасового  тримання. За фактом хуліганства розпочато слідство.
Працівники районного відділку поліції селища Великий Березний розслідують кримінальне провадження за фактом хуліганський дій із застосуванням зброї на одній із  вулиць села Сіль. Конфлікт трапився вчора вночі, близько 23.30 години, між трьома односельцями. 
На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи з’ясували, що інцидент виник між жителями  села,  віком 31, 35 та 57  років. Чоловіки «не поділили» дорогу у населеному пункті, у результаті чого виникла сварка, яка  переросла у бійку. 31-річний чоловік, спочатку застосував проти одного з односельців сокиру,  а іншого – вдарив прикладом рушниці. Також нетверезий чоловік здійснив постріл угору із двохствольної мисливської зброї.
Чоловіка, який грубо порушив громадський порядок,  наражаючи на небезпеку оточуючих, поліцейські затримали у порядку ст.208  Кримінального процесуального кодексу України. 31-річного мешканця Великоберезнянщини помістили до ізолятора тимчасового тримання. Під час медосвідування у нього виявлено 1,41 проміле алкоголю. 
У фігуранта справи вилучили гладкоствольну рушницю, сокиру та гільзи, які направлено експертам для дослідження.
 За фактом неправомірних дій чоловіка слідчі Великоберезнянського районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство із застосуванням зброї). За погодженням з прокуратурою планується обрання запобіжного заходу тримання під вартою. Досудове розслідування триває.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.