На Тячівщині затримали вбивцю

Слідчі поліції в ході досудового розслідування встановили, що до смертельного побиття чоловіка на Тячівщині причетна ще одна особа. Наразі обоє підозрюваних затримані та перебувають під вартою. Слідство у справі триває.Слідчі  Тячівського відділу поліції і надалі продовжують  розслідування справи щодо заподіяння  27-річному жителю села Тячівка смертельних ушкоджень. Дана подія трапилася 28 червня цього року. Тоді потерпілого  39-річний кривдник доставив додому, а вже звідти у важкому стані чоловіка доставили до реанімації, де він  помер.  Матері хлопця підозрюваний пояснив, що виявив його  побитим біля дороги і підібрав. 
Того ж дня працівники поліції зібрали достатньо доказів та спростувала вигадану версію злочинця. Його було одразу ж затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 
Тоді за фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого. В ході досудового розслідування  поліцейські встановили причетність до побиття ще однієї особи - 21-річного товариша затриманого.
Наразі обох чоловіків, які обгрунтовано підозрюються у вчиненні вказаного злочину, затримано та взято під варту. Слідство у справі триває.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.