Закарпатська поліція розкрила резонансний розбійний напад на ювелірну крамницю (ВІДЕО)

Оперативники встановили особи злочинців, які «винесли» з ювелірної крамниці дорогоцінні прикраси на суму близько 2 мільйони гривень. Підозрювані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство триває.У Виноградові на вулиці Станційній на початку січня трапився резонансний злочин. Невідомі особи, за попередньою змовою, скоїли напад на ювелірний магазин. Погрожуючи пістолетом продавцю магазину, злочинці забрали з крамниці коштовності на суму майже 2 мільйони гривень. Серед викраденого золоті ланцюжки, оздоблені дорогоцінним камінням прикраси тощо. Загальна вага викраденого сягнула 1 кілограм 376 грамів. 
Розслідування у справі тривало кілька місяців. 
Протягом цього час правоохоронці провели великий обсяг роботи. У ході опрацювання зібраної доказової бази, поліцейські встановили, що до злочину причетні 36-ти та 27-річні мешканці Кривого Рогу. Розробивши заздалегідь алгоритм злочину,  вони незаконно проникли до приміщення ювелірного магазину та вчинили задумане. 
Закарпатські поліцейські, із залученням бійців спецпідрозділу КОРД, провели затримання дійових осіб. За місцем їх проживання у Кривому Розі проведено обшуки, під час яких правоохоронці вилучили докази причетності чоловіків до скоєного злочину. Наразі фігуранти перебувають у ізоляторі тимчасового тримання. 
Злочинцям слідчі вже повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, вчинений групою осіб. Відповідно до санкції вказаної статті їм загрожує позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна.
Слідство у справі триває. 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.