На Тячівщині поліцейські вилучили від жителя району марихуану

Кущі конопель  та пакунки з марихуаною  поліцейські Тячівського відділу вилучили з приватного будинку мешканця села Грушово. За фактом незаконного зберігання наркотичних  речовин  у поліції розпочали слідство,  вилучене скерували на експертизу.Вчора, 7 жовтня, поліцейські Тячівщини оперативно відреагували на повідомлення про  ймовірне зберігання наркотиків місцевим жителем за місцем свого проживання.
 Під час огляду приватного будинку 38-річного мешканця села Грушово дізнавачі виявили кущі конопель, які чоловік висушував на горищі. Також з будинку жителя Тячівщини працівники поліції вилучили поліетиленові пакети з листями рослини, схожої на марихуану. 
У рамках кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного зберігання наркотиків (ч.1 ст.309) Кримінального  кодексу України, вилучені речовини поліцейські скерували для проведення експертизи. За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні злочину. Слідчі дії тривають.
Відділ комунікації поліції Закарпатської  області
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.