За добу поліцейські Закарпаття задокументували 14 п’яних водіїв, троє з яких скоїли ДТП

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття  задокументували факти керування транспортними засобами у стані  алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Великоберезнянському, Виноградівському, Берегівському, Міжгірському, Іршавському, Рахівському районах. Ще 5 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи. У місті Чоп вночі працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не працювали задні габарити. Водій, житель села Тисаагтелек, взагалі не має водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,15 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 
Уночі на автодорозі між селами Ставне та Жорнава на Великоберезнянщині сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-21099», яким керував житель Ставного, злетів із дороги спершу в кювет, а далі перевернувся на дах і потрапив у річку. На щастя, обійшлося без жертв. Прибувши на місце події, працівники групи реагування патрульної поліції Великого Березного встановили, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення молодий чоловік не надав. Драгер виявив у нього 1,23 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.
Ще одна ДТП з вини нетверезого водія сталася в селі Майдан на Міжгірщині. Місцева жінка, керуючи в стані алкогольного сп’яніння мотоциклом марки «Мusstаng», не впоралася з керуванням і впала під час руху. На щастя, обійшлося без серйозних травм. Під час медосвідування в лікарні у водійки виявили 1,56 проміле алкоголю. На правопорушницю склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили її від керування.  
У селі Зняцево на Мукачівщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили під час патрулювання автомобіль марки «ВАЗ-2106», який мав технічні ушкодження. За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,22 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції. 
У місті Берегово вночі сталася незначна ДТП: мікроавтобус марки «Mercedes Sрrinter» зіткнувся під час руху з мікроавтобусом марки «Vоlkswаgеn». Винуватець аварії, житель міста Ужгород, не надав поліцейським, які прибули на місце пригоди, водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На нього склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили від керування. 
У селі Астей на Берегівщині працівники поліції зупинили ще один мікроавтобус марки «Mercedes Sрrіntеr», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував житель Хустщини без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування він відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування. 
У селі Петрово на Виноградівщині працівники поліції зупинили вночі автомобіль  марки «ВАЗ-2101», на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував місцевий житель без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування він відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування. 
У місті Іршава працівники поліції зупинили вночі автомобіль  марки «Volkswagen Golf», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Смологовиця в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний  адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 
У селищі Ясіня працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Водій, житель села Кваси, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,63 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 
Ще 5 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. 
Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.