Закарпатця судитимуть за збройний напад та викрадення майже 1 млн грн на Берегівщині

Берегівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо раніше судимого мешканця Мукачева за фактом вчинення розбійного нападу в с. Яноші на Берегівщині.Нагадаємо, подія трапилася 31 березня поточного року. За інформацією слідства, двоє осіб зі зброєю напали на місцевого мешканця, коли той виїжджав зі свого двору. Обвинувачений здійснив серію пострілів в бік 52-річного чоловіка, чим завдав йому кілька вогнепальних кульових поранень. Відібравши в потерпілого 800 тис. грн, зловмисники зникли з місця злочину.

Намагаючись приховати сліди злочину, вони спалили автомобіль BMW, на якому пересувалися під час нападу.

Мукачівця затримали на початку травня на Київщині. Його дії кваліфіковані за ч. 4 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, спрямований на заволодіння майном у особливо великих розмірах), ч. 2 ст. 15 - п. 6 ч. 2 ст. 115 (закінчений замах на умисне вбивство з корисливих мотивів), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) КК України. Наразі він перебуває під вартою без можливості внесення застави.

Інший фігурант злочину – у розшуку.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.