На Рахівщині трапилася смертельна ДТП

За фактом дорожньо-транспортної пригоди з летальним наслідком, слідчі Рахівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження. Водія-втікача затримали у порядку статті 208 КПК України. Встановлено, що за кермом він перебував у стані алкогольного сп’яніння.Вчора, 1 листопада, близько 19:00, до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію у місті Рахів. Свідок ДТП повідомив, що після наїзду на пішохода, водій на автомобілі зник з місця автопригоди.
За викликом прибула слідчо-оперативна група поліції, працівники якої встановили, що рухаючись автодорогою «Мукачево-Рогатин», неподалік автозаправної станції у місті Рахів водій допустив наїзд на пішохода – 48-річного жителя райцентру. Від отриманих травм потерпілий помер у кареті швидкої медичної допомоги.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого, слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. На пошуки водія-втікача було задіяно особовий склад Рахівського відділення поліції.
Винуватця аварії розшукали. Поліцейські з’ясували, що наїзд на пішохода скоїв 42-річний житель райцентру. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік на автомобілі «ВАЗ-2108», не впорався з керуванням та збив потерпілого.
Наразі водія затримали у порядку статті 208 КПК України. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває досудове розслідування.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.