Яблуко від яблуні недалеко падає. На Закарпатті слуга Гундяєва став контрабандистом

На Закарпатті правоохоронці викрили групу зловмисників, які незаконно перевозили цигарки до Румунії. Серед контрабандистів виявили «перевертня у погонах» ㅡ прикордонника, який допомагав зловмисникам, — та священнослужителя УПЦ Московського патріархату.Контрабандистів затримали «на гарячому», коли вони саме готувалися до польоту на літальному апараті типу автожир у напрямку Румунії.

Місце вильоту зловмисники облаштували на околиці селища Вишково Хустського району на відстані чотирьох кілометрів від кордону.
Поблизу місця зльоту правоохоронці виявили 19 ящиків тютюнових виробів, одну вантажівку та три позашляховики.
Як зазначили у Держприкордонслужбі, правоохоронці проводили спостереження за контрабандистами протягом декількох місяців.
Один зі співробітників прикордонної служби, офіцер, виконував роль пілота автожиру. Окрім нього, правоохоронці викрили ще чотирьох мешканців Хустського району на Закарпатті, які, можливо, причетні до протиправної діяльності.
Один з організаторів роботи контрабандистів, що був на місці події, виявився священнослужителем УПЦ Московського патріархату. Прикордонники зазначають, що він мав характерні ознаки алкогольного сп’яніння.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.