На Закарпатті проросійські тітушки РПЦ вбивають українців (ВІДЕО)

Мова йде про Ділове Рахівського району. Про новину на своїй сторінці повідомив Єпископ Варсонофій.Він оприлюднив декілька записів на цю тему.
“Важливо! Терміново! Просимо максимальний репост!!! Сьогодні близько о 1:30 год.ночі здійснено замах на життя сім’ї Никоряк Івана – касира Свято-Успенської релігійної громади ПЦУ в селі Ділове. Особа, яка здійснила підпал поки що не встановлена, але серед місцевих жителів вже є підозри. Поліцію викликали, склали акт потерпілих. ПОЛІЦІЯ ТЕПЕР КОГО ЗАХИЩАТИМЕ???ПІДПАЛЮВАЧА??? Просимо про молитву. Звертаємося до Офіс Президента України, Закарпатська обласна державна адміністрація, Embassy of Ukraine in the USA”, – йдеться у першому з них.
Через годину з’явився ще один допис.
“Щодо нічних подій в Діловому! Ми про погрози волаємо ще з 6 січня! Сьогодні вночі погрози стали реальністю! Обласна державна адміністрація та безпосередньо її очільник далі відмовчується. Поліція робить видимість ,що займається цим питанням.Я зателефонував до заступника начальника обласного Управління Нацполіціі в Закарпатській області – Романа Уса… після короткої розмови він «кинув» слухавку!!! Тепер в поліції напевно так спілкуються.Знаючи ,що обласна влада подію підпалу будинковолодіння представника нашої релігійної громади буде максимально замовчувати,звертаюсь до : Офіс Президента України, Служба безпеки України,Міністерство внутрішніх справ,Національна поліція України,Генеральна прокуратура України, 1+1 Ми вимагаємо негайного розслідування даної справи!”, – йдеться у ньому.

Сподіваємося, поліція належно відреагує на злочин і затримає причетних до нього.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.
НЕ поліція , а фронтовики та патріоти.