В наркостолиці Закарпаття затримали закладчиків "Блюка"

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання раніше судимого мукачівця поліцейські вилучили наркотичні засоби, розфасовані у пакети, ймовірно, канабіс та метамфетамін. Все вилучене скерували на експертизу. За вказаним фактом розпочато  слідство.Сьогодні, 22 січня, поліцейські провели обшук в помешканні 24-річного раніше судимого за наркозлочини мукачівця.
Правоохоронці отримали оперативну інформацію, що чоловік, не зважаючи на вже відбуте покарання, продовжує злочинну діяльність. 
Для перевірки поліцейські звернулися до суду та отримали санкцію для проведення процесуальних дій за місцем проживання фігуранта. 
Коли працівники мукачівської поліції разом зі спецпризначенцями увійшли до будинку мукачівця, той намагався позбутися заборонених речовин та викинув пакет з наркотиками через вікно. Однак поліцейські одразу помітили спроби зловмисника та в результаті все ж таки вдалося вилучити речові докази, що вказують на причетність мукачівця до наркозлочину. 
 Слідчі вилучили на місці події майже три десятки поліетиленових пакетів, в яких містилася речовина рослинного походження, ймовірно марихуана, та ще кілька пакунків з білою кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін.
Поліцейським вдалося припинити злочинну діяльність зловмисника та попередити можливе розповсюдження небезпечних речовин серед населення.
Слідчі попередньо кваліфікують дії 24-річного мукачівця за статтею 309 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у справі здійснюють слідчі Мукачівського управління поліції.
Закарпатські поліцейські продовжують протистояти наркозлочинності в регіоні. Зусилля правоохоронців зосереджені на тому, щоб не допустити потрапляння до громадян речовин, що несуть загрозу їхньому життю та здоров’ю. Також поліцейські докладають всіх зусиль щоб унеможливити діяльність зловмисників в області. Цьому сприяє посилене патрулювання та збільшена присутність поліцейських на вулицях міст та сіл краю. Робимо Закарпаття безпечнішим!
 Відділ комунікації поліції Закарпатської області 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.