Мукачівські поліцейські оперативно розкрили крадіжку майна з фермерського господартсва

Поліцейські встановили, що злочин  скоїв 17-річний мукачівець. Крадене, яке юнак  встиг одразу перепродати, слідчі вилучили та повернуть потерпілому. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження.До поліції Мукачева  надійшло повідомлення про крадіжку майна з  фермерського господарства.
Як з‘ясували працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, з території підприємства викрали алюмінієві ворота,  комплектуючі до них елелементи,  компресор до рефрижератора та інші металеві конструкції та вироби. 
Задокументувавши подію,  поліцейські водночас обстежили прилеглу територію. У результаті працівники поліції виявили частину викрадених речей у приміщенні, що розташоване неподалік місця злочину. 
 Також вже встановлено і особу причетного до крадіжки - 17-річного мукачівця. Встановлено, що хлопець проник на територію господарства вночі, викрав майно установи та перепродав його.
Частину викрадених речей поліцейським вже вдалося вилучити і найближчим часом їх повернуть потерпілим.
За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання щодо повідомлення про підозру та скерування матеріалів кримінального провадження до суду.
Відліл комунікації поліції Закарпатської області
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.