Поліцейські Рахова оперативно розшукали зловмисника, який незаконно заволодів чужим мотоциклом

Працівники сектору кримінальної поліції Рахова, спільно з поліцейськими охорони, оперативно розкрили злочин, що стосується незаконного заволодіння мотоциклом. Викрадача транспортного засобу розшукали. Досудове розслідування у справі триває.Вчора,  5 квітня, близько 14:00, до поліцейських із заявою про угон мотоциклу звернувся мешканець села Розтоки, що на Рахівщині. 
Як з’ясували поліцейські, напередодні чоловік домовився з незнайомцем про продаж свого мотоциклу. Оглянути транспортний засіб перед покупкою продавець і потенційний покупець домовилися в Рахові, поблизу залізничного переїзду. Там хлопець попросив власника дозволити йому протестувати мотоцикл, проте, поїхавши,  на місце зустрічі так і не повернувся.  
 Працівники сектору кримінальної поліції та поліцейські охорони оперативно розкрили злочин, швидко розшукавши юнака та викрадений ним мотоцикл. Встановивши особу зловмисника, поліцейські розшукали його за місцем проживання. Як виявилося, 19-річний рахівчанин встиг наполовину розібрати транспортний засіб, таким чином приховати злочин.  Імовірно, в подальшому хлопець планував продати запчастини. 
За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Рахівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України. Інкримінована юнакові стаття передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років. Досудове розслідування у справі триває.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.