За фактом смертельної ДТП на Берегівщині поліцейські відкрили кримінальне провадження

Поліція встановлює обставини аварії у селі Гать Берегівського району, внаслідок якої одна людина загинула та ще троє  травмовано. Серед потерпілих є 4-річна дитина. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.Вчора,  8 квітня, близько 16:20 до поліції  надійшло  повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на вулиці Центральній у межах села Гать Берегівського  району.
На місці події працівники слідчо-оперативної групи районного відділу поліції та експерти з’ясували попередні обставини аварії. 
Встановлено, що  водій «ВАЗ 2114», рухаючись населеним пунктом у напрямку міста Мукачево, під час проїзду лівостороннього повороту не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення  з автомобілем  «Ford Transit» під керуванням жителя Мукачева.
 Внаслідок зіткнення 26-річний водій «ВАЗ 2114» помер у кареті швидкої допомоги. Двох пасажирів, серед яких 4-річна  дитина, доставлено до районної лікарні. 
Також по допомогу медиків звернувся і 32-річний водій «Ford Transit». 
Поліцейські за фактом автопригоди відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). В рамках даного провадження буде встановлено всі обставини аварії. 
Розслідування у справі триває.
 Відділ комунікації поліції Закарпатської області 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.