За підозрою у вчиненні серії крадіжок ужгородця взято під варту

За доводами прокурора Ужгородської окружної прокуратури взято під варту 27-річного мешканця обласного центру, який порушив цілодобовий домашній арешт та підозрюється у повторному скоєнні крадіжки з проникненням у житло (ч. 3 ст. 185 КК України). При цьому йому визначено заставу у розмірі 113 500 грн.
Встановлено, що чоловік шляхом віджиму вікна проник до одного з помешкань в Ужгороді та викрав звідти різноманітне приладдя для ремонтних робіт. На момент вчинення злочину ужгородець був фігурантом іншого кримінального провадження, також розпочатого за фактом крадіжки. 
Наразі ж слідство триває, водночас перевіряється можлива причетність особи до інших аналогічних злочинів, вчинених на території обласного центру та району. Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Ужгородської окружної прокуратури. 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.