Поліцейські Закарпаття затримали водія, який під дією наркотиків скоїв смертельну аварію

Поліцейські розслідують дорожньо-транспортну пригоди, що трапилася у селі Косино на Мукачівщині. Внаслідок аварії загинула 17-річна дівчина, ще одну неповнолітню пасажирку госпіталізовано. Водія затримано у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Співробітники слідчого управління поліції Закарпаття встановлюють обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася цієї ночі у селі Косино Мукачівського району. 
На місці події поліцейські попередньо з’ясували, що 29-річний місцевий житель  керуючи автомобілем «Volkswagen Golf» не впорався з керуванням та з‘їхав у кювет. 
В аварії загинула 17-річна дівчина, мешканка села Пузняківці. Травми отримала ще одна 16-річна пасажирка. В автівці перебував ще один пасажир - 18-річний житель Косина. Останній та водій не травмувалися, від медичної допомоги відмовилися.
Кермувальника транспортного засобу освідчили. Встановлено, що за кермом він перебував у стані наркотичного сп‘яніння. 
Його затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 
За фактом аварії слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння, унаслідок якого загинула людина. 
 Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк від 5 до 10 років.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області



 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.