Стало відомо хто з ужгородців став головним постачальником "тітушок" під час Революції Гідності

В наших серцях і нині живе біль за загиблими ангелами Небесної Сотні та покаліченими майданівцями.Станом на 2022 рік і досі ще ніхто не відповів за злочини проти народу України в 2013 - 2014-х роках.
Станом на сьогодні показово було покарано декілька працівників "Беркуту", а про регіональних координаторів "тітушок" взагалі ніхто не згадує.
Так, саме вони найбільше "тітуханів" привозили в Київ автобусами з Донеччини, Луганщини, Криму, Дніпропетровщини та Харківщини, але не треба думати, що таких відморозків ніхто не відправляв з міст Закарпаття. Наприклад, в Ужгороді цю справу регіонали довірили керівнику обласного осередку партії "Руський Блок" Тимку Сергію Миронувачу, який очолював Ужгородське профтехучилище та постійно спілкувався із спортивною молоддю, якій надавав в користування спортзал освітнього закладу.
До нас звернувся хлопець Ігор, який згадує як на початку лютого 2014 року до нього звернувся керівник партії "Руський Блок" в Закарпатті Сергій Тимко та запропонував йому підзаробити в Києві. "Грошей обіцяли 500 гривень за день, поїздка повинна була тривати тиждень, а на той час це були непогані гроші, і робити нічого не треба було" - каже Ігор. "Після цієї пропозиції я перестав ходити в спортзал Сергія Тимка та припинив з ним  спілкування, адже я був прихильником Майдана. Невдовзі я дізнався, що інші хлопці мали виїзди на Київ, але згодом пожаліли, адже, як в кращих традиціях регіоналів, Тимко "тітушок кинув" та не виплатив всю суму, яку обіцяв, мовляв, якщо вам не хватає грошей, то забирайте в "майданутих"" - зазначив Ігор. "Я  був дуже здивований вже через роки зустріти Сергія Мироновича Тимка на Оріховському полігоні на зборах Закарпатського підрозділу тероборони і, навіть, запитав Сергія Мироновича, якими шляхами він сюди потрапив, але останній зробив вид, що не впізнає мене" - розповів ужгородець.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 5
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.