Намагався збути фальсифіковані сигарети – підозрюють жителя Мукачівщини

За погодження Закарпатської обласної прокуратури мешканцеві Мукачівщини повідомлено про підозру у незаконному придбанні, транспортуванні та зберіганні з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів (ч. 1 ст. 204 КК України).
Як повідомив заступник керівника обласної прокуратури Володимир Жилкін, чоловік попередньо придбав фальсифіковані сигарети різних брендів. Те, що маркувальні позначення на них підроблені і не відповідають законодавчим вимогам, підтвердили результати експертизи. Надалі підозрюваний зберігав товар на території свого помешкання, аби згодом переправити до ЄС.
Саме на пункті пропуску «Тиса» чоловіка з прихованими у дорожніх сумках 778 пачками сигарет викрили співробітники митниці. Подальше слідство за процесуального керівництва обласної прокуратури здійснює СУ ГУНП в Закарпатській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.