Закарпатець, у помешканні якого виявили нарколабораторію, постане перед судом

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо мешканця с. Поляна за фактом незаконного придбання і зберігання обладнання, призначеного для виготовлення особливо небезпечних наркотиків, а також їх зберігання без мети збуту та вирощування конопель (ч. 3 ст. 313, ч. 1 ст. 310, ч. 2 ст. 309 КК України).
У ході досудового розслідування встановлено, що закарпатець облаштував у своєму будинку на Мукачівщині спеціальну кімнату, де займався вирощуванням конопель і виготовленням канабісу. Для цього обвинувачений придбав і встановив обладнання для вентиляції приміщення, обладнав у ньому спеціальне освітлення та систему поливу. Усе це виявили правоохоронці під час санкціонованого обшуку. Крім того, у громадянина вилучили десятки стебел коноплі та близько 6 кг канабісу, які він незаконно зберігав вдома. Наразі ж чоловік перебуває під вартою.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП в Закарпатській області за оперативного супроводу Управління боротьби з наркозлочинністю в Закарпатській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.