В Ужгороді поліція затримала наркоторговця під час збуту метамфетаміну (ВІДЕО)

Оперативники Ужгородського районного управління поліції затримали жителя обласного центру, який займався розповсюдженням наркотиків на території міста. Зловмисника затримали «на гарячому», коли він саме передавав метамфетамін клієнтові. Наразі фігуранта поміщено до ізолятора тимчасового тримання та триває слідство .Співробітники кримінальної поліції Ужгородського районного управління отримали оперативну інформацію про причетність одного з жителів обласного центру до розповсюдження наркотиків у місті. За даними правоохоронців 49-річний фігурант займався збутом метамфетаміну і зустрічі покупцям призначав переважно в людних місцях. 
 Так вчора, 6 червня, під час проведення заходів поліцейським вдалося затримати наркоторговця «на гарячому», саме в момент передачі клієнтові забороненого «товару». Затримання проводилося на вулиці Капушанській в Ужгороді. З місця події слідчі вилучили наркотичні речовини та виручені з продажу грошові кошти. Окрім цього, слідчі провели обшук у помешканні 49-річного фігуранта справи, де також виявили наркотичні речовини.  
Всі речові докази буде скеровано експерту для дослідження.
Наркоторговця правоохоронці затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 
За даним фактом в поліції, за процесуального керівництва прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Такі дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідство у справі триває.
Відділ комунікації поліції в Закарпатській області 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.