Виноградівські поліцейські розкрили крадіжку майна з будинку одинокої пенсіонерки

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за фактом майнового злочину, внаслідок якого постраждала 70-річна жінка. Викрадені у неї речі поліцейські вилучили та найближчим часом повернуть власниці. Слідство у справі триває.До поліції Виноградова із заявою про злочин звернулася 70-річна мешканка селища Королево. Пенсіонерка розповіла, що її будинок обікрали невідомі, винесли низку речей побутового вжитку.
Співробітники сектору кримінальної поліції разом зі слідчими виїхали на місце події, поспілкувалися з потерпілою і можливими очевидцями, після чого розпочали пошуки. В результаті, поліцейським вдалося встановити особу зловмисника.
Ним виявився раніше судимий 42-річний односелець жінки. Як з’ясувалося, фігурант іноді допомагав одинокій пенсіонерці по господарству, тому добре знав, коли її не буває вдома і де вона ховає ключі. Саме цим він і скористався - та в один із днів проник в будинок та викрав звідти побутову техніку, електроприлади та інші речі. 
 Більшу частину краденого майна поліцейським вдалося розшукати та вилучити, і найближчим часом воно буде повернуто потерпілій.
За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне  провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. За такі дії законом передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років. Розслідування у справі триває. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.