Закарпатський депутатат влаштував бійку


    
Депутат Оноківської ОТГ Віталій Ганич намагався зіпсувати авто місцевого жителя. Про це у Фейсбуці повідомили сестра потерпілого Марина Гаджега.Інцидент стався ввечері 15 червня у селі Оноківці, біля продуктової крамниці “Кефір”. За словами Марини Гаджеги, туди її 18-річний брат під’їхав разом зі своєю дівчиною та припаркував автівку біля крамниці. Однак, майже юнак одразу почув зауваження на свою адресу від Віталія Ганича “Ти б ще в Кефір всередину заїхав!”.
Марина запевняє, що її брат помітив, що компанія чоловіків, у якій перебував Ганич, була нетверезою, тому жодним чином на слова не відреагував і мовчки зайшов з дівчиною у магазин. На відео з камер спостереження видно, що у цей момент депутат кинув в автомобіль мусорний бак, а потім і взагалі взявся гамселити його ногами. Коли ж юнак почув удари і вийшов з крамниці, Ганич накинувся і на нього. Тоді у ситуацію втрутилися знайомі депутата і спробували його відтягнути.
“Дуже шкода, що в нас в Україні під час військового стану, депутати які б мали працювати на благо народу та держави, так себе поводять. Знаєте, кричавши моєму брату, якому тільки 18 років, де його повістка і чому він не на війні, а підскажіть, чому цей ваш депутат не на війні або його син???”, — звернулася до користувачів дівчина.
Марина Гаджега розповіла, що її родина повідомила про інцидент у поліцію.
Відео за посиланням - ТУТ.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.